Plănuiești un trip în capitală și nu ești sigur unde să-ți faci rezervare pentru cazare în București? Încerci să te hotărăști între un hostel, un hotel, un apartament sau alte opțiuni? Astăzi îți oferim câteva motive să alegi un hostel ca variantă de cazare ieftină în București.

Atmosfera

Dacă nu este prima ta ședere într-un hostel, probabil că știi deja ce atmosferă faină au cele mai multe hosteluri. De “vină” sunt oaspeții din toată lumea care sunt foarte deschiși să cunoască oameni, mai ales localnici, și să lege prietenii, să stea la povești și să împărtășească experiențe din călătoriile lor. La BOOK-A-REST Hostel din București încercăm să creăm contextul potrivit pentru ca oaspeții noștri să se simtă bine și să se bucure de atmosfera plăcută din zonele comune, din curte, din bucătărie sau din pub-ul din curtea noastră. Ieșim cu toții în oraș, organizăm seri de film sau tot felul de activități interesante.

crazy duck lodge terasa

Prețul

Să recunoaștem, cazarea la hostel este mult mai ieftină decât alte tipuri de cazări. Stând la un hostel în București, economisești bani pentru alte experiențe și alte călătorii. Poți verifica tarifele pentru cazare la hostel în București.

BOOK-A-REST HOSTEL - Camera 4 paturi

Prieteni noi

Ceea ce au în comun majoritatea oaspeților noștri este că își doresc să exploreze orașul, să cunoască oameni noi și să împărtășească povești. Cu o astfel de atitudine este mult mai ușor să îți faci prieteni și să te conectezi cu oameni din orice colț al lumii.

BOOK-A-REST HOSTEL - Terasa

Activitățile

Organizăm tot felul de activități și seri tematice la BOOK-A-REST Hostel din București astfel încât să ne distrăm cu toții împreună sau să ne relaxăm. Tot ce-ți trebuie este să vrei să participi la seri de film, seri de jocuri, concursuri de bere și… hai la noi să vezi cu ochii tăi!

Siguranța

BOOK-A-REST Hostel in Bucharest are vestiare închise și sală de bagaje, recepție deschisă non stop pentru ca tu să te simți în siguranță pe parcursul întregii tale cazări în București. Siguranța nu este o problemă în hostelul nostru din București.

Personalul

Nu o spunem doar noi. Oaspeții noștri o zic mereu, de fiecare dată când lasă un review despre BOOK-A-REST Hostel din București pe TripAdvisor: personalul este foarte prietenos și de ajutor. Astfel, vei primi tot sprijinul necesar în timpul șederii tale în București. Hai să ne cunoști!

Intimitatea

Mulți tind să creadă că șederea la un hostel nu îți oferă o experiență prea privată dar la BOOK-A-REST Hostel din București toate camerele au toalete proprii și vestiare. De asemenea, avem camere private pentru 1 persoană, 2 persoane sau 4 persoane – toate cu toalete private. Vezi mai multe poze aici: photo gallery.

De ce să alegi BOOK-A-REST Hostel pentru cazare în București

Situat la 900 de metri distanță de Centrul Vechi al Bucureștiului, BOOK-A-REST Hostel oferă cazare ieftină în București. BOOK-A-REST Hostel din București are camere private și dormitoare comune cu băi proprii, bucătărie complet echipată, zone de relaxare în interior și exterior, pub în curte. WIFI-ul este gratuit și disponibil să-l folosești peste tot, în camere, în zonele comune și pe toată proprietatea hostelului.

REZERVĂ ACUM!