La o simpla cautare pe Google dupa “cazare hostel Bucuresti” vei observa ca sunt zeci de rezultate, capitala are multe de oferit in acest sens. Sunt in Bucuresti hosteluri mai mici, mai mari, pentru petrecareti, pentru cei care prefera linistea, mai in centru, mai la periferie, mai ieftine, mai scumpe… in sfarsit, pentru toate gusturile. Acest lucru nu face decat sa ingreuneze decizia de a alege un hostel potrivit pentru tine si pentru sederea ta in Bucuresti. Iata cateva metode ce iti scurteaza lista finalistilor:

Uita-te pe harta

Statistic vorbind, localizarea este unul dintre cele mai importante criterii in alegerea unei cazari. Asadar, gandeste-te bine care e scopul sederii tale in Bucuresti, daca ai nevoie sa fii mai aproape de centru, de gara ori aeroport, de vreo statie de metrou, apoi alege dintre hostelurile cele mai apropiate. Retine ca hostelurile din centrul vechi iti vor oferi acces mai rapid la viata de noapte dar nu vei avea parte de prea multa odihna. BOOK-A-REST Hostel se afla la o aruncatura de bat de centrul vechi al Bucurestiului, intr-o zona linistita asa ca poti sa ai parte si de distractie dar si de odihna.

Citeste review-uri

Inainte de a rezerva cazarea la un hostel din Bucuresti, citeste review-urile de pe TripAdvisor, de pe Booking.com, Facebook, Google si ghideaza-te dupa parerile oaspetilor care au calcat pragul acelor hosteluri in trecut. Incearca sa fii cat mai obiectiv si sa nu te lasi influentat de cel mai colorat review ci mai degraba fa o medie generala a tuturor review-urilor.

Atentie la pret

Cazarea la hostel in Bucuresti inca este foarte accesibila din punct de vedere al preturilor asa ca ai ocazia sa platesti foarte putin pentru un pat intr-un dormitor comun. Totusi, nu alege hostelul doar bazandu-te pe cel mai mic pret gasit, vezi si ce faciliati poti avea in plus. De exemplu BOOK-A-REST Hostel din Bucuresti are toalete private pentru fiecare dormitor comun sau camera privata. Cool, nu?

Tipuri de camere

Vazand ce tipuri de camere are un hostel, poti sa iti dai seama care e atmosfera. E o diferenta intre un hostel ce are doar dormitoare mari de 12 paturi si cele mai mici tarife si un hostel care are toate tipurile de camere, inclusiv camere private ori de familie. De asemenea, pentru unii oaspeti e important daca existe dormitoare de fete separate de dormitoarele de baieti.

De ce să alegi BOOK-A-REST Hostel

Situat la 900 de metri distanță de Centrul Vechi al Bucureștiului, BOOK-A-REST Hostel oferă cazare ieftină în București. BOOK-A-REST Hostel din București are camere private și dormitoare comune cu băi proprii, bucătărie complet echipată, zone de relaxare în interior și exterior, pub în curte. WIFI-ul este gratuit și disponibil să-l folosești peste tot, în camere, în zonele comune și pe toată proprietatea hostelului.