INFORMAȚII UTILE

despre București și BOOK-A-REST Hostel din București
  • Cum fac rezervare pentru un pat sau o cameră privată la BOOK-A-REST Hostel din București?

Sunt mai multe metode să faci rezervare pentru un pat sau o cameră privată la BOOK-A-REST Hostel din București. Cea mai simplă și mai rapidă metodă este să mergi aici: REZERVĂ ACUM. Prima dată, alege perioada dorită ca să verifici disponibilitatea, apoi alege tipul de cameră dorit. Vei vedea cu această ocazie și tarifele/noapte pentru un pat sau o cameră. Dă un click pe PROCEED apoi completează datele rezervării (numele complet, naționalitatea, numărul de telefon, adresa de email și comentarii – dacă ai vreo cerință specială). Dă click pe COMPLETE BOOKING și apucă-te de împachetat pentru călătoria ta în București. Poți achita la check-in cu cash sau cu cardul. Ne vedem în curând!

De asemenea, ne poți contacta și folosind datele de contact de mai jos:

 

  • Care este programul recepției?

Recepția este deschisă nonstop pe tot parcusul anului.

  • Care este ora de check-in și care este ora de check-out la BOOK-A-REST Hostel din București?

Ora de check-out este înainte de ora 11:00 iar check-in-ul se face după ora 14:00. Oricum, poți veni la BOOK-A-REST Hostel din București oricând dorești, îți putem depozita bagajele și te poți bucura de terasă, de bar sau poți ieși la plimbare până este pregătită camera rezervată.

Rezervă acum un pat sau o cameră la BOOK-A-REST Hostel în București!

Rezervă acum cazarea la hostel în București!

Rezervă acum un pat într-un dormitor comun sau o cameră privată la BOOK-A-REST Hostel din București! Prima dată, alege perioada dorită ca să verifici disponibilitatea, apoi alege tipul de cameră dorit. Vei vedea cu această ocazie și tarifele/noapte pentru un pat sau o cameră. Dă un click pe PROCEED apoi completează datele rezervării (numele complet, naționalitatea, numărul de telefon, adresa de email și comentarii – dacă ai vreo cerință specială). Dă click pe COMPLETE BOOKING și apucă-te de împachetat pentru călătoria ta în București. Poți achita la check-in cu cash sau cu cardul. Ne vedem în curând!