Bine ai venit la BOOK-A-REST Hostel din București!

CINE SUNTEM: Suntem un grup de prieteni care iubim călătoriile și care am pus la un loc resurse, eforturi și pasiune pentru a face acest hostel în București.

CE ESTE BOOK-A-REST Hostel: BOOK-A-REST Hostel din București oferă cazare ieftină dar în foarte bune condiții, atât în dormitoare comune cât și în camere private de o persoane, două persoane sau în camere de familie. Toate camerele au baie proprie.

UNDE: BOOK-A-REST Hostel din București se află la distanță de 900 de metri de Centrul Bucureștiului, într-o zonă rezidențială liniștită.

CUM: Suntem prietenoși, deschiși la minte, întotdeauna cu voie bună și bere rece dar mereu cu camere confortabile. Te așteptăm la noi!

CÂND: BOOK-A-REST Hostel din București este deschis non stop, în tot timpul anului așa că asigură-te că-ți rezervi din timp cazarea într-un dormitor sau cameră privată.

FACILITĂȚI

Locație centrală Teatru local în curte Pub crawls
Camere cu baie proprie Depozitare bagaje
Parcare publică
Internet WIFI gratuit
Jocuri de societate
Dulap vestiar
Cameră comună în interior
Calculator pentru oaspeți
Fax/photocopying
Cameră comună în exterior Recepție non/stop
Tour desk
Bucătărie complet echipată
Camere de familie
Loc pentru fumat
Ceai și cafea gratuite
Camere pentru nefumători
Plata cu cardul
Vorbim limbi străine
Terasă Potrivit copiilor
Bar/Pub în curte
Seri de film
Seri tematice/petreceri

Suntem de părere că cel mai bun mod de a descrie un hostel este să ceri opinia oaspeților săi. Așadar, te invităm să citești review-urile scrise de oaspeții noștri pe TripAdvisor. De asemenea, dacă ne-ai fost vreodată oaspete, te rugăm să scrii și tu un review despre șederea ta pe TripAdvisor, este foarte important pentru noi. Mulțumim!

ESTE FOARTE UȘOR SĂ GĂSEȘTI BOOK-A-REST Hostel în BUCUREȘTI!

BOOK-A-REST Hostel din București este localizat într-o zonă centrală liniștită, la o distanță ușor de parcurs pe jos, de doar 900 de metri de Centrul Bucureștiului. Dacă dorești, poți folosi și mijloacele de transport în comun, sunt doar 2 stații de autobuz între hostel și centrul vechi.

Dacă ai nevoie de indicații, nu ezita să ne contactezi:

Pentru rezervări la hostel în București, te rugăm click aici: REZERVĂ ACUM!

BOOK-A-REST Hostel in Bucharest!

Dormitor comun sau cameră privată?

Asigură-ți rezervarea acum pentru călătoria ta în București!

Rezervă acum cazarea la hostel în București!

Rezervă acum un pat într-un dormitor comun sau o cameră privată la BOOK-A-REST Hostel din București! Prima dată, alege perioada dorită ca să verifici disponibilitatea, apoi alege tipul de cameră dorit. Vei vedea cu această ocazie și tarifele/noapte pentru un pat sau o cameră. Dă un click pe PROCEED apoi completează datele rezervării (numele complet, naționalitatea, numărul de telefon, adresa de email și comentarii – dacă ai vreo cerință specială). Dă click pe COMPLETE BOOKING și apucă-te de împachetat pentru călătoria ta în București. Poți achita la check-in cu cash sau cu cardul. Ne vedem în curând!