Încă sunt multe necunoscute în ceea ce privește cazarea la hostel – ne-am dat seama de asta răspunzând la întrebările primite la recepție. Ne-am hotărât așadar să clarificăm câteva astfel de lucruri aici, pe blogul BOOK-A-REST Hostel – cazare ieftină în București.

Hostelurile nu au doar paturi supraetajate

Dacă îți dorești mai multă intimitate dar vrei să ai parte și de atmosfera prietenoasă a unui hostel, rezervă o cameră privată (dublă sau de familie) pentru cazare în București. La BOOK-A-REST Hostel avem camere private pentru una, două sau patru persoane – toate cu toalete proprii.

Crazy Duck Lodge - Camera Double

Nu toate hostelurile au toalete comune murdare

Unul dintre lucrurile pe care cei mai mulți oaspeți le urăsc la hosteluri sunt toaletele comune care, de cele mai multe ori, din cauza traficului intens, devin murdare, înfundate sau neprimitoare. La BOOK-A-REST Hostel din București fiecare cameră și fiecare dormitor are toaletă privată așa că nu trebuie să o împarți cu zeci de oameni ci doar cu cei din camera ta. În plus, toaletele de la BOOK-A-REST Hostel sunt igienizate zilnic, astfel ca tu să ai o ședere cât mai confortabilă cu noi.

Crazy Duck Lodge - Baie

Toate hostelurile oferă hărți gratuite ale orașului

Dacă nu primești o hartă gratuită la recepția (foarte puțin probabil), cere una. De asemenea, cere recepționerului să-ți noteze adresa hostelului pe hartă și alte informații utile.

camera hostel

Unele hosteluri au bar sau pub sau un restaurant

BOOK-A-REST Hostel in București are un bar în curte – un loc ideal în care să-ți petreci serile alături de prieteni sau de ceilalți oaspeți ai noștri. Uneori, încingem petreceri de pomină aici așa că nu ezita să te alături.

BOOK-A-REST HOSTEL - Terasa

Review-urile sunt foarte importante.

Cei mai mulți oaspeți se hotărăsc să rezerve un pat sau o cameră pentru cazare la hostel doar după ce au citit review-urile. Este foarte important dacă foștii oaspeți confirmă prin review-uri că hostelul este curat, sigur, într-o zonă bună, dacă angajații sunt prietenoși, dacă exista WIFI gratuit. Așadar, nu uita să lași mereu un review pe TripAdvisor de fiecare dată când stai la un hostel.

De ce să alegi BOOK-A-REST Hostel

Situat la 900 de metri distanță de Centrul Vechi al Bucureștiului, BOOK-A-REST Hostel oferă cazare ieftină în București. BOOK-A-REST Hostel din București are camere private și dormitoare comune cu băi proprii, bucătărie complet echipată, zone de relaxare în interior și exterior, pub în curte. WIFI-ul este gratuit și disponibil să-l folosești peste tot, în camere, în zonele comune și pe toată proprietatea hostelului.