ESTE FOARTE UȘOR SĂ GĂSEȘTI BOOK-A-REST Hostel în BUCUREȘTI!

BOOK-A-REST Hostel din București este localizat într-o zonă centrală liniștită, la o distanță ușor de parcurs pe jos, de doar 900 de metri de Centrul Bucureștiului. Dacă dorești, poți folosi și mijloacele de transport în comun, sunt doar 2 stații de autobuz între hostel și centrul vechi.

Dacă ai nevoie de indicații, nu ezita să ne contactezi:

Pentru rezervări la hostel în București, te rugăm click aici: REZERVĂ ACUM!

BOOK-A-REST Hostel in Bucharest!

Cum ajungi la BOOK-A-REST Hostel în București?

De la Aeroportul Internațional Henri Coandă, Otopeni

  • Cu autobuzul expres 783 până la Universitate (stația Piața 21 Decembrie 1989).
    1. Intră apoi prin Pasajul din Piața Universității ca să ajungi pe colțul de la Spitalul Colțea, continuă apoi pe jos, pe Bd. Carol I până la Parcul Izvorul Rece apoi fă dreapta pe strada Sfântu Ștefan până la BOOK-A-REST Hostel.
    2. O altă variantă este să iei un alt autobuz/troleibuz (85 sau 69) pentru 3 stații de la Universitate până la stația Calea Moșilor, apoi mergi pe jos încă 2 minute până la BOOK-A-REST Hostel
  • Cu taxi: folosește aparatele automate de la Sosiri din Aeroport pentru a comanda un taxi. Vei primi un bilet cu detaliile taxiului, ieși cu acest bilet și așteaptă taxiul alocat. Dacă ai nelămuriri, apelează la dispecerul prezent în parcare. O călătorie cu taxi-ul de la Aeroport până la BOOK-A-REST Hostel trebuie să coste aproximativ 40 de lei, folosind taximetrul. Dacă vrei să folosești taxi-ul de mai multe ori în timpul șederii tale în București, îți recomandăm să-ți instalezi una din aplicațiile de comandă taxi: Clever Taxi, Speed Taxi pentru a-ți putea comanda oricând, ușor, un taxi. Sau te putem ajuta noi, de la recepție.
  • Cu UBER: dacă folosești UBER în alte orașe sau țări, probabil știi deja cum funcționează și nu este nevoie de mai multe explicații. Dacă nu ai deja un cont UBER, folosește codul ug9c98 ca să te inregistrezi AICI și ca să primești o călătorie gratis din partea noastră!

De la Gara de Nord

Dacă vii în București cu trenul în Gara de Nord, află că din zona Gării poți lua troleul 85 până la stația Calea Moșilor, apoi mai ai de mers încă 2 minute până la BOOK-A-REST Hostel. De asemenea, poți să iei un taxi ori un UBER.

Dacă ai nevoie de indicații, nu ezita să ne contactezi:

Pentru rezervări la hostel în București, te rugăm click aici: REZERVĂ ACUM!