Se apropie cu pasi repezi Targul de Turism al Romaniei astfel incat au aparut si primele promotii pentru cazari la hostel in Bucuresti.

Compania noastra, City Travel Consulting este al doilea mare operator de cazari in spatii alternative de tip apartamente sau hostel in Bucuresti. Unitatile noastre de hosteling, Crazy Duck 3*, Crazy Duck Lodge 3* si BOOK-A-REST 3* precum si apartamentele BOOK-A-REST One sunt unele dintre cele mai bine cotate cazari, fiind clasificate de site-ul booking.com cu note intre 9 si 9,2 din 10 puncte posibile.

Pentru aceasta primavara venim in intampinarea celor care doresc cazari la hostel in Bucuresti cu o oferta promotionala de -15% aplicata pe perioada Targului de Turism (25-28 Februarie) la toate tarifele noastre standard de cazare. Oferta este valabila pentru cazari pe perioade de minim 4 nopti hoteliere si se aplica la toate tipurile de camera existente.

Astfel doar in aceasta perioada puteti rezerva o camera dubla cu baie privata in hostelurile noastre la tarife sub 110 lei. O oferta avantajoasa este si la camerele family de 2-4 persoane, cu baie proprie, cu tarife sub 145 lei/camera.

Va asteptam cu rezervari prin e-mail la hostelcrazyduck@gmail.com . Pentru detalierea tipurilor de cazare oferite va rugam a accesa web site-ul www.crazyduckhostel.com si www.book-a-rest.ro